Závěrečná školní akademie – Úspěšný a radostný podvečer plný talentu

Minulou středu se v naší škole uskutečnila dlouho očekávaná závěrečná školní akademie. Celá akce se nesla ve znamení radosti, úspěchu a skvělé zábavy pro všechny zúčastněné. Naše děti předvedly vynikající výkony, které nadchly nejen jejich rodiče, ale i všechny přítomné.

Program byl bohatý a rozmanitý. První třída zahájila večer písní Ne, pětku ne, se kterou jim pomohl školní sbor. Společně zpívali s velkým nadšením a bezchybně. Poté následoval školní sbor s písní Pátá z muzikálu Rebelové, který svým energickým vystoupením roztleskal celé publikum.

Pátá třída přinesla do naší akademie kouzlo divadla s představením O praotci Čechovi, které zaujalo nejen svou hereckou kvalitou, ale i výpravou. Druhá třída nás poté zavedla do exotických krajin s hudebním vystoupením 5 minut v Africe.

Nemohli jsme si nechat ujít ani vystoupení našich talentovaných flétnistek, které zahrály lidovou píseň Černé oči jděte spát a skladbu od Antonína Dvořáka Largo. Flétnistky Eliška a Štěpánka Hábltovy, Maruška Salavová a Nina Fridrichová svým hudebním výkonem potěšily celé publikum.

Třetí třída pak svým tancem Holky z naší školky rozzářila sál a všem přítomným vykouzlila úsměvy na tvářích. Čtvrtá třída nás poté zavedla do pohádkového světa s představením Sněhurka a sedm trpaslíků, které bylo plné kouzla, vtipu a krásné výpravy.

Šestá třída přinesla letní atmosféru s vystoupením Na pláži, které bylo plné zábavy a bezstarostnosti. Sedmá třída nás pobavila divadelním představením s velkým překvapením. které bylo plné humoru a skvělých hereckých výkonů.

Osmá třída pak roztančila celé publikum s tancem na motivy Ghostbusters a devátá třída zakončila večer hudební scénkou Men in black, která byla důstojným a veselým závěrem celé akademie.

Celý večer se nesl ve znamení radosti a nadšení. Děti byly šťastné, že své vystoupení zvládly na výbornou, a jejich rodiče se mohli radovat z jejich úspěchů. Všem zúčastněným patří velké poděkování za skvělou organizaci a úžasnou atmosféru, která panovala po celý večer. Těšíme se na další podobné akce, které nám přinesou mnoho radosti a krásných zážitků.

Související obrázky:

Posted in Nezařazené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *