Zdeněk Godla a naši malí herci

Minulý týden se na školní akademii v ZŠ Polepy odehrála událost, která rozhodně vzbudila pozornost. Naši stateční žáci ze 7. třídy se chopili role v malé divadelní scénce a předvedli vtipné představení nazvané „Zamilovaný čtyřúhelník z Polep“. Co však nikdo nečekal, byla účast opravdového profesionála – Zdeňka Godly, známého herce, který se k nim připojil na jevišti!

Zdeňkova role jako bezdomovce dodala představení jiskru, ačkoliv se na začátku občas ztrácel ve svých replikách. Žáci mu s úsměvem pomohli překonat scény, kde bylo zapotřebí víc dramatu. Jeho drobné chyby se nakonec staly nečekanými zápletkami, které diváky dostaly do smíchu! „Cikáni nebo Indiáni, to je ta pravá dramatika,“ poznamenal Zdeněk během jedné z improvizovaných scén, což dodalo představení ještě více kouzla.

Celé představení se proměnilo v komediální show plnou škádlení a vtipu, která určitě na dlouho zůstane v paměti všech diváků. Za skvělou atmosféru a skvělý výkon patří velké díky nejen Zdeňku Godlovi za jeho entuziasmus, ale také naší ředitelce Katce, která nám dala volnou ruku v tomto netradičním projektu.

Díky, Katko, že jsi nám věřila!

Petr, Pavel a celá 7. třída

Související obrázky:

Posted in Nezařazené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *