Krizové opatření – výuka 2. stupně v období 12. – 23. 10. 2020

Obecné informace

V návaznosti na nově vzniklá krizová opatření (8. 10. 2020) dochází v následujících dvou týdnech (12. 10. – 23. 10. 2020) k úpravě výuky na druhém stupni ZŠ Polepy. Výuka bude realizována „střídavě“, při čemž dojde k rozdělení 6. až 9. ročníku do dvou studijních skupin. Jedna studijní skupina bude tvořena 2 třídami. V prvním týdnu bude první studijní skupina (6. a 7. třída) přítomna ve škole a druhá skupina (8. a 9. třída) se bude vzdělávat distančně z domova. V druhém týdnu se vystřídají. Viz níže uvedená tabulka.

Týden 12. 10. 2020 – 16 . 10. 2020 Týden 19. 10. 2020 – 23 . 10. 2020
Distančně (z domova) Prezenčně (ve škole) Distančně (z domova) Prezenčně (ve škole)
8. ročník 6. ročník 6. ročník 8. ročník
9. ročník 7. ročník 7. ročník 9. ročník

Distanční výuka

Informace k výuce budou uvedeny v on-line rozvrhu v elektronické žákovské knize i na stránkách školy. Průběh hodin je možné realizovat dvěma způsoby:

  1. práce bude zadána prostřednictvím elektronické žákovské formou zadaného domácího úkolu nebo přiděleného studijního materiálu,

  2. hodina bude probíhat on-line přes Google Classroom, jak tomu bylo v době karantény v loňském školním roce.

Sledujte informace v rozvrhu v on-line žákovské. Kontrolujte studijní materiály (výuky → studijní materiály) a domácí úkoly (výuka → domácí úkoly).

Případné návody pro přístup k zadaným úkolům přidáme na internetové stránky školy v průběhu víkendu.

Úpravy rozvrhu

Skupina přítomná ve škole bude mít rozvrh beze změn. Skupina, která se bude vzdělávat distančně, bude mít rozvrh upravený tak, aby co nejvíce vyhovoval plynulému průběhu výuky. Se změnami budou žáci a zákonní zástupci seznámeni prostřednictvím elektronické žákovské knížky, popřípadě i internetových stránek školy (www.skolapolepy.cz).

Vedení ZŠ a MŠ Polepy

Související obrázky:

Posted in Nezařazené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *